El Terrassa lluita i perd a la piscina del campió

Waterpolo. El Ferencváros, favorit per revalidar el títol de la lliga europea, s’avança amb un 4-0 en els primers minuts i controla el partit

FERENCVÁROS 17 TERRASSA 11

FERENCVÁROS TELEKOM BUDAPEST:Vogel, Sedlmayer (1), Zalanki (4), Pohl, Vamos (2), Mezei (2), Nemet, Nikola Jaksic (1), Younger, Varga (3), Szilard Jaksic (2) i Fountoulis (2).CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (2), Mora (2), Alarcón (1), Óscar Aguilar, Alegre (1), Francesc Sánchez (1), Pericas (1), Barroso (2), Gutiérrez (1), Oriol Rodríguez i Chico.PARCIALS:5-2, 3-2, 3-4, 6-3.

El CN Terrassa va lluitar però va ser derrotat clarament per 17-11 a la piscina del campió de la lliga europea, el Ferencváros Telekom Budapest d’Hongria. El conjunt vallesà va intentar plantar cara al seu rival, sobretot en el tercer quart, però un 4-0 en els primers minuts del partit va situar els hongaresos molt endavant. Bernat Sanahuja, Sergi Mora i Alberto Barroso van marcar dos gols cada un.

El CN Terrassa tenia molt clar que sorprendre el Ferencváros davant la seva afició era molt complicat i el conjunt hongarès ho va deixar clar d’entrada. Va sortir molt concentrat, contundent en defensa i encertat en atac, i es va avançar amb un 4-0 en els primers minuts. Els egarencs no van marcar el seu primer gol fins a 1:17 del final del primer quart, que va acabar amb un 5-2. En el segon període el Terrassa es va situar millor dins la piscina, va tallar l’allau de joc dels locals i es va arribar al descans amb un 8-4.

El tercer període va ser quan tota la lluita i dedicació de l’equip vallesà va aconseguir un millor resultat. Va transformar les ocasions, va millorar en defensa i va guanyar el parcial amb un 3-4. En els darrers vuit minuts, però, va tornar a aparèixer el Ferencváros, que aspira a revalidar el títol de la lliga europea. Els hongaresos van recuperar l’eficàcia en atac, van marcar gols amb xuts des de totes les zones i van aconseguir la victòria.