Ciclisme

Txell Figueras fitxa per l’MMR

Ciclisme. La corredora gironina s’incorpora a l’estructura de l’equip asturià, de categoria UCI, amb qui correrà la copa del món

Txell Figueras (Flaçà, 1993) correrà el 2020 amb l’equip MMR Factory Racing Team, un fitxatge que suposa un pas endavant per a la gironina després de completar la seva millor temporada. La subcampiona estatal d’XCO va debutar al mundial de l’especialitat el setembre a Canadà i va ser la vencedora de la general de la Super Cup Massi. Uns resultats amb què comptava poder disposar d’una oportunitat per seguir competint a les copes del món i fer-ho, a més, en una estructura professional en un equip de categoria UCI, com és l’asturià.

“Per a mi és un orgull poder formar part d’un dels equips que més he admirat durant aquests anys com a ciclista” diu Figueras, que posa en valor el fitxatge: “Crec que serà una gran oportunitat per poder millorar. L’equip em transmet confiança i això em fa sentir preparada per aquest nou repte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)