Waterpolo

El Sant Andreu fa el primer pas a Budapest

Waterpolo. El Mediterrani i el Mataró van cedir contra el Plebiscito italià i l’Uralochka rus i avui estan obligats a reaccionar per continuar endavant

SANT ANDREU 7 TETTEROO 5

SANT ANDREU:Sánchez, Olivé, Mora (2), Abellan (1), Farré, Navarro (1), Luque, Rubio, Prieto, Palacio (1), Paula Crespí (1), Aznar (1), Aznar (1) i Terré.EQUIP:Jugador, Jugador.ZVL TETTEROO:Oosting, Voorvelt (2), Roels, Niskanen, De Groot, Keijzer, Lindhout, De Kleer, Schuijt, Bijerk (2), Van Rijn (1), Gras i Kizjers.PARCIALS:2-1, 3-0, 1-3 i 1-1.ÀRBITRES:Dalli i Wengenroth.

CN MATARÓ 7 URALOCHKA 14

CN MATARÓ:Derenty, Colominas, Vicente, Lloret (2), Gual, Games, González, Cambray (1), Bach (1), Bernabé, Espar (3) i Bertran.DYNAMO URALOCHKA:Zabalueva, Golubeva, Sharafutdinova (1), Karimova (2), Vorotsova, Popova (4), Zelentsova, Lapteva (1), Galimzianova, Lipskaia,, Panfilova (4), Bersneva (2) i Golovina.PARCIALS:2-4, 1-5, 2-3 i 2-2..ÀRBITRES:Nicolosi i Copic.

PLEBISCITO 14 MEDITERRANI 7

PLEBISCITO:Teani, M. Savioli (2), I. Savioli (1), Gottardo (1), Queirolo (1), Casson (2), Millo, Dario (2), Cocchiere (1), Ranalli (4), Meggiato, Centanni i Giacon..CE MEDITERRANI:Rutgers, Duran, Díez, Blacker, Toha (1), Viladot, Clara Espar (2), Roser Tarragó (2), Seto, Helena Dalmases (2), Ungria, Lizote i Trojan.PARCIALS:3-4, 3-1, 3-0 i 5-2.ÀRBITRES:Schapers i Milovic.

El Sant Andreu va ser l’únic equip català que va aconseguir la victòria en la fase prèvia de l’Eurolliga, que es juga en diferents ciutats europees. Les barcelonines van superar a Budapest el Tetteroo holandès (7-5) i van fer un pas important per accedir a la fase preliminar perquè tres dels quatre equips avançaran cap a la fase preliminar. Les subcampiones de la lliga van sentenciar el duel en el segon quart amb un 3-0 (5-1).

L’esforç de les holandeses per redreçar el seu rumb va ser inútil, sobretot quan la internacional Aznar va clavar el 6-3. A partir de llavors el joc de control de les barcelonines, que avui juguen contra l’USVE Budapest, va ser suficient.

Berlín

El Mediterrani, que s’havia estrenat dijous amb una victòria contra l’Spandau (8-17), va cedir ahir contra el Plebiscito de Pàdua (14-7) i s’haurà d’esperar per segellar la classificació en els dos partits que jugarà avui, contra el Kosice i el Zuglo.

Utrecht

El CN Mataró no va tenir el dia contra el representant d’una de les grans lligues del continent, la russa. L’Uralochka va mostrar-se implacable sobretot en el segon quart, amb un parcial d’1-5. Les maresmenques miraran de reaccionar en el partit d’avui contra el Ferencváros hongarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)