Tennis

Ashleigh Barty toca el cim

Tennis. L’australiana, que ja tenia assegurat el número u a finals d’any, rubrica la temporada en vèncer Elina Svitolina en la copa Masters

L’australiana Ashleigh Barty va tancar una setmana fantàstica en vèncer la ucraïnesa Elina Svitolina, defensora del títol, per 6-3 i 6-4 i aconseguir per primera vegada la copa Masters, que s’ha disputat a Shenzhen. La nova mestra de la WTA no havia aconseguit superar Svitolina en cap dels cinc duels precedents. Aquest cop, la campiona de Roland Garros va jugar de manera molt més agressiva, va trencar fins a quatre vegades el servei de la seva rival i va tancar la final en 1h26 per aixecar el trofeu Billie Jean King. Barty ja suma set títols en el seu palmarès –aquest curs també havia vençut a Miami– i s’ha assegurat acabar l’any en el primer lloc del rànquing per primer cop en la seva carrera. El títol de dobles va ser per a la búlgara Timea Babos i la francesa Kristina Mladenovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)