Més esport

Quim Esteba (Nàutic Tamariu) guanya per tercera vegada l’estatal de Patí a Vela

Vela. La 76a edició del campionat d’Espanya s’ha fet a Barcelona i la darrera jornada no s’ha disputat perquè hi havia massa vent

Quim Esteba (Nàutic Tamariu) ha guanyat per tercera vegada el campionat d’Espanya de Patí a Vela que en la seva 76a edició s’ha disputat a Barcelona. La darrera jornada de diumenge no s’ha pogut disputar per culpa del vent massa fort que hi havia. Les ratxes de fins a 38 nusos han fet que fos perillós que es disputés la competició. En la jornada de divendres es va poder fer una regata i en la de dissabte s’en van fer dues.

Quim Esteva ha guanyat el títol amb 10 punts després de ser cinquè en la primera, segon en la segona i tercer en la tercera. Ha superat a l’andalús José Vicente Climent (RCN Puerto Santa María) que ha sumat 12 punts, després de guanyar les dues primeres regates però en la tercera només va ser desè. La tercera plaça ha sigut per Albert Batllerià (CN Badalona), també amb 12 punts. La dona més ben classificada ha sigut Anna Pujol (CN Barcelona) en la 23a posició amb 84 punts.

La competició ha tingut el rècord de participació dels darrers deu anys amb 87 inscrits. Rafel Figuerola, president del Club Patí Vela Barcelona, l’organitzador, en va fer una bona valoració. “Això vol dir que som un club sòlid. Som una entitat que treballa des de fa tres anys per la promoció del patí. Estem fent bé les coses. i ara ja se’ns ha confiat l’organització del campionat de Catalunya del 2020” va manifestar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)