Waterpolo

El CN Sabadell encetarà l’Eurolliga a Can Llong

Waterpolo. El Mediterrani i el CN Mataró coincidiran en la fase preliminar a Atenes, amb l’Olympiacòs com a amfitrió, i el Sant Andreu jugarà en el grup de l’Ekipe Orizzonte de Catània

Exempt en la fase anterior, l’Astralpool CN Sabadell podrà iniciar la defensa del títol de l’Eurolliga amb el suport de la seva afició, perquè Can Llong ha estat una de les quatre seus escollides per jugar-hi la fase preliminar. Els partits es jugaran del 29 de novembre a l’1 de desembre, i els rivals del conjunt de David Palma seran l’UVSE Budapest, l’Utrecht holandès i el SIS Roma. Els dos primers de cada grup accediran als quarts de final. L’equip sabadellenc afrontarà una setmana de màxima exigència perquè el dimarts 26 de novembre (19.30 h) també es jugarà a Can Llong la supercopa d’Europa contra l’Ekipe Orizzonte de Catània.

El sorteig històric de Nyon, amb quatre clubs catalans en el bombo, ha propiciat que el CE Mediterrani i el CN Mataró coincideixin en el grup E, que es juga a Atenes, en el terreny de joc de l’Olympiacòs, el vigent subcampió de la competició. L’altre component del grup és el Dunaujvaros hongarès, que va guanyar la copa LEN el 2018 a Mataró. El CN Sant Andreu, el quart equip català en l’Eurolliga, ha quedat enquadrat en el grup H, que es juga a Catània i on a més de les amfitriones hi figuren l’Uralochka rus i el Zuglo hongarès.

Més enllà de la dificultat i l’exigència en aquest punt de la competició, els equips catalans han estat de sort en el sentit que cap d’ells s’haurà de desplaçar a Kirixi (Rússia), una destinació que, per llunyania, tots volien evitar. En aquest grup, a més del campió de l’Eurolliga del 2017 i el 2018, hi competirà el Vouliagmeni grec, el Plebiscito Pàdua i el Tetteroo holandès.

Els quarts, al febrer

Els classificats per als quarts de final no tornaran a jugar fins després de l’europeu de seleccions a Budapest (del 12 al 26 de gener). El partit d’anada es jugarà el 8 de febrer i la tornada, el 28 de març.

LA DADA

Es jugarà del 29 de novembre a l’1 de desembre, i els dos primers accediran als quarts de final
GRUP E (Atenes)
Olympiacòs (Grècia)
Dunaujvaros (Hongria)
CE Mediterrani (Catalunya)
CN Mataró (Catalunya)
GRUP F (Sabadell)
CN Sabadell (Catalunya)
UVSE Budapest (Hongria)
Utrecht (Holanda)
SIS Roma (Itàlia)
GRUP G (Kirixi)
Vouliagmeni (Grècia)
Plebiscito Pàdua (Itàlia)
Kinef Kirixi (Rússia)
Tetteroo (Holanda)
GRUP H (Catània)
Orizzonte (Itàlia)
Uralochka (Rússia)
CN Sant Andreu (Catalunya)
BVSZ Zuglo (Hongria)

Demà, duel pel lideratge de lliga

Invictes després de quatre jornades, el CN Sabadell i el CN Mataró s’enfronten demà a Can Llong (19.30 h) en un duel pel lideratge de lliga. L’equip vallesà segur que estarà especialment motivat després d’haver perdut contra les maresmenques en aquest mateix escenari la final de la supercopa, que es va haver de resoldre en la tanda de penals. El CN Mataró tindrà un calendari força exigent perquè dissabte rep a casa (14 h) el Sant Andreu, el tercer classificat del campionat. Encara pendent de la jornada anterior, avui es juga el Rubí-Mediterrani (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)