Els joves també responen

Handbol. Serdio i Diocou lideren el festival golejador contra el Cangas al Palau

BARÇA 39 CANGAS 18

BARÇA:Möller, Raúl (3), Sorhaindo (4), Ariño (4), Serdio (7), Dolenec (6), Cindric (2) –set inicial–, Gonzalo, Andersson (1), Diocou (4), N’Guessan, Aleix (4), Pascual (3), Pálmarsson i Roca (1)..CANGAS MORRAZO:Forns, Simes (3), Soliño, Iglesias (1), Vilanova, Mitic (2), Castro (2) –equip inicial–, Díaz, Vujovic, González (2), Gayo (2), Quintas, i Kuran (3).PARCIALS:1-0, 5-1, 9-2, 11-2, 14-3, 18-5; 22-7, 28-9, 29-10, 33-13, 37-15 i 39-18..ÀRBITRES:Ausàs i Florenzo. Van excloure Sergio i N’Guessan (Barça) i Simis i Mitic (Cangas).PÚBLIC:792.

El Barça va encadenar al Palau la novena victòria a l’Asobal contra un fràgil rival, el Cangas gallec, que ben aviat va llançar la tovallola. Serdio (7) i Dolenec (6) van ser els màxims golejadors.

Les baixes de Fàbregas i Mem, lesionats, i Tomàs i Petrus es van notar i l’equip va posar la directa després d’uns primers minuts de dubtes. Amb el danès Möller aturant-ho pràcticament tot a la primera part (60%), l’equip va tenir pista lliure per recuperar pilotes i córrer. En aquest escenari els extrems, Ariño i el jove del filial Diocou, no van trobar ningú al davant que els parés i Raúl, Dolenec i Cindric van exhibir espurnes del seu talent per deixar els gallecs a la lona al minut 20 (11-2). L’equip no va abaixar el ritme, sobretot en defensa, i els visitants van acabar fent només cinc gols en 30 minuts.

A la segona part les rotacions de Pascual es van multiplicar. Els gallecs van respirar però la diferència va arribar sense dificultat als vint gols (29-9, 45’), amb Abel Serdio (7 de 9) cada vegada més integrat a la dinàmica de l’equip i aprofitant els minuts que Pascual li va donar en atac.

Diumenge l’equip torna a la Champions en la visita a la pista de l’Aalborg danès.