El CN Mataró supera el CN Sabadell (8-10) i es col·loca líder en solitari

Waterpolo. L’equip maresmenc ha marcat diferències des del principi (0-3) i ha sabut neutralitzar la reacció local

El CN Mataró s’ha situat com a líder en solitari de la divisió d’honor després de superar el CN Sabadell a Can Llong (8-10) en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. Els dos equips arribaven a la cita invictes, amb ple de victòries i encara amb el record molt present de la final de la supercopa d’Espanya, en què les mataronines van vèncer en la tanda de penals. Feia 3.476 dies (9 anys, 6 mesos i 5 dies) que el CN Sabadell no perdia un partit de lliga.

Amb la inèrcia dels partits de l’Eurolliga, el conjunt de Marina Zablith ha sortit molt endollat i en menys de 4 minuts ha anotat un parcial de 0-3 al seu rival. Anni Espar, de penal, Anna Gual, després d’una recuperació de pilota, i Brigitta Games, des de la boia en superioritat, marcaven diferències només començar. Maica García i Ruth Ariño han replicat pel bàndol local, però Clara Cambray i altre cop Gual, escollida la jugadora mes valuosa del partit, han resistit l’intercanvi de cops (2-5). El CN Sabadell s’ha anat despertant i ha fet un pas endavant en defensa en el segon quart, però no ha pogut evitar que les mataronines arribessin a l’equador amb avantatge (6-7). En el tercer quart, el CN Mataró, amb grans aturades de la francesa Lorene Derenty, ha tancat la porteria a pany i forrellat, i amb els gols d’Irene González des de l’arc i Games, des de la boia, encarrilava la victòria (6-9) amb només 8 minuts de joc. El tercer gol de la boia nord-americana hi posava la sentència (6-10) i en el tram final, amb les dianes de Sílvia Morell de penal i Marina Cordobés, han fet pujar el definitiu 8-10 al marcador.