Hoquei sobre herba

Terrassa organitzarà el mundial femení del 2022

Hoquei sobre herba. La fase de grups i els quarts de final els compartirà amb la ciutat holandesa d’Amsterdam i la lluita per les medalles i el títol es farà a la localitat catalana

Terrassa organitzarà el mundial femení de l’any 2022. La federació internacional ho ha fet públic avui, i la candidatura de la federació espanyola ha superat als projectes que havien presentat Alemanya, Malàisia i Nova Zelanda. La federació estatal va presentar dues candidatures, una en solitari i una altre conjuntament amb Holanda, i el comitè executiu de la federació internacional ha escollit la conjunta. Terrassa i Amsterdam compartiran la fase de grups, disputant-se dos grups a Terrassa –amb el d’Espanya–, i dos a Amsterdam, amb el d’Holanda. Els quarts de final també es jugaran dos a cada localitat, mentre que les semifinals, el partit pel tercer i quart lloc i la final es disputaran a la localitat catalana.

La cita mundialista femenina es disputarà de l’1 al 17 de juliol i reunirà a les millors seleccions mundials. Serà la tercera vegada que el mundial femení es disputi a l’estat espanyol i la primera a Catalunya. La primera va ser l’any 1978 a Somontes, Madrid i la segona l’any 2006 en el Club de Campo madrileny. Terrassa agafarà el relleu de Londres on es va disputar el darrer campionat del món femení l’any 2018. En aquella edició la selecció espanyola femenina va fer història i va guanyar la seva primera medalla mundialista al finalitzar en la tercera posició i adjudicar-se el bronze.

També s’ha escollit la seu del mundial masculí, que es disputarà a l’Índia del 13 al 29 de gener del 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)