El Barceloneta goleja el Kazan a domicili (12-20)

Waterpolo. L’equip mariner, amb un gran balanç ofensiu, ha sabut redreçar el rumb i aturar la reacció russa en el tercer quart (9-10)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha segellat la tercera victòria en quatre jornades de la lliga de campions en un partit de molts gols i diverses alternatives a la piscina del Sintez Kazan (12-20). Després d’un bon inici, el conjunt mariner ha sabut neutralitzar la reacció russa i ha redreçat el rumb per acabar golejant el seu rival.

El Barceloneta ha marcat la pauta des de l’inici. La seva defensa pressionant i l’efectivitat en atac ha despullat el joc del Sintes Kazan, imprevisible i amb certa anarquia. Michael Bodegas, des de la boia, els llançaments fàcils de Milan Aleksic des de l’arc i els penals d’Álvaro Granados han tancat el primer quart amb un parcial d’1-5. El conjunt mariner anotava amb molta facilitat i a l’inici del segon quart ampliava les diferències fins als sis gols, amb dues dianes més d’Aleksic i Fran Fernández (1-7). El tècnic local s’ha vist obligat a demanar temps mort, i després d’un intercanvi de cops, el Kazan ha tornat a retallar diferències després d’un parcial de 3-0 (6-10). La dinàmica s’ha mantingut en el tercer quart amb un conjunt mariner que per uns moments s’ha encomanat del ritme de joc de l’equip rus. El Barceloneta ha perdut el rumb i ara era el Kazan qui marcava amb facilitat i ajustava el resultat amb un altre parcial de 3-0 (9-10). Un contraatac d’Alberto Munárriz ha tallat la remuntada russa i Chus Martín ha optat per canviar de porter, Miqui Linares en el lloc de Dani López Pinedo. La seva aparició ha estat providencial perquè ha aturat un penal i ha impulsat la reacció marinera. Granados, infal·lible des del punt de penal, i Munárriz tornaven les coses a lloc amb vista als últims 8 minuts de joc (10-15). L’Atlètic Barceloneta ja no ha patit més per la victòria i ha segellat la golejada amb un parcial final de 2-5. En l’aspecte golejador han destacat les sis dianes de Granados, les quatre de Munárriz, i les tres d’Aleksic i Perrone.