Rugbi

El derbi finalitza amb un emocionant empat (32-32)

Rugbi. El Barça domina la primera meitat, la Santboiana reacciona en la segona i anivella el marcador en l’últim minut

El derbi català de la divisió d’honor entre el Barça i la Santboiana és anivellat i emocionant, tal i com es preveia, i finalitza amb un empat, 32-32. Els blaugrana dominen la primera part i els de Sant Boi reaccionen en la segona, i empaten en l’últim minut.

La Santboiana inicia be el partit i es situa amb un 0-7 abans del minut deu però, els blaugrana passen a dominar el partit amb les seves jugades ràpides d’atac. Un cop de càstig i dos assajos , que a més son transformats, donen la volta al marcador (17-7). La Santboiana té problemes per arribar en profunditat dins del terreny de joc blaugrana i va sumant punts amb els cops de càstig, mentre que el Barça anota el seu tercer assaig. Al descans s’arriba amb un marcador de 22-13 pel Barça.

La segona meitat es torna a iniciar amb els de Sant Boi encertats en atac i tornen a anotar un assaig. Els blaugrana responen amb el seu quart assaig però, en aquesta ocasió la Santboiana manté el seu encert ofensiu gràcies a la potencia del seu joc i es torna a apropar en el marcador. Un cop de càstig transformat pel Barça situa el 32-25 a deu minuts del final però, no decideix el partit. La Santboiana torna a mostrar la força de la seva davantera i arriba a tocar de la línia de marca blaugrana. Una errada defensiva dels locals permet l’assaig en el darrer minut i la transformació situa l’empat, 32-32, en el marcador.