Handbol

Amb el lideratge en el punt de mira

Handbol. El Barça està obligat a superar l’Aalborg a domicili després de la victòria a Flensburg del París Saint-Germain, que s’ha situat provisionalment com a primer de grup de la Champions

El Barça mirarà de recuperar el lideratge a Aalborg (16.50 h, Esport3) després que el París Saint-Germain s’hagi situat al capdavant amb una victòria a Flensburg (29-30) en el partit jugat dimecres i avançat a la setena jornada de la lliga de campions. L’equip blaugrana, amb millor goal average, té ara dos punts menys que els parisencs. Abans de viatjar a Aalborg, el tècnic Xavi Pascual es va referir a les peculiaritats del rival danès: “És un equip molt dur, que et pot sorprendre perquè té capacitat per jugar amb coses una mica estranyes, amb el 7 contra 6, amb un lateral dret dretà, i amb pocs canvis. Corren molt i posen molt ritme als partits.” En tot cas, l’entrenador blaugrana va incidir que aquest equip té poc a veure amb aquell a qui el Barça va golejar en les temporades 2013/14 (22-29) i 2014/15 (11-31). “Han canviat la manera de jugar i és un equip absolutament diferent”, va sentenciar. Amb algun tocat, l’expedició blaugrana s’ha desplaçat a Dinamarca amb 17 jugadors –16 del primer equip i Àlex Pascual– i fins abans del partit no es decidirà quin és el descartat. Mortensen es troba en el tram final de la recuperació de la lesió al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)