El KH-7 Granollers debuta a Europa amb una impressionant victòria

Handbol. Les vallesanes fan un gran partit i guanyen el Minsk per 34-29 en l’anada de la tercera eliminatòria de la Challenge Cup

El KH-7 Granollers te una estrena europea impressionant i guanya per 34-29 el Minsk en el partit d’anada de la tercera eliminatòria de la Challenge Cup. Les vallesanes afrontaran el partit de tornada a Bielorússia dissabte vinent amb cinc gols d’avantatge.

L’històric primer gol europeu del Granollers el marca la brasilera Giulia Guarieiro i significa l’empat ja que el Minsk s’havia avançat. En el minut tres Ona Vegué posa per davant a les vallesanes amb el 2-1 i a partir d’aquí el Granollers sempre va per davant en el marcador. La primera meitat és espectacular i s’arriba al descans amb un clar 20-11, després d’haver arribat a tenir deu gols d’avantatge en el minut 28 amb el 19-9.

En la segona part el conjunt bielorús reacciona i redueix una mica el marcador tot i que mai s’apropa el suficient per fer perillar la victòria local. El Minsk juga a rafegues i fa un parell de parcials de 0-4 però el Granollers és molt més constant en atac, amb grans accions des del pivot de Kaba Gassama, l’encert en els penals de la francesa Jessie Lepère, amb tres gols, o l’extraordinària actuació des de l’extrem d’Ona Vegué, que acaba el partit amb 11 gols. Sense oblidar les deu aturades de la jove portera Nicole Wiggins. L’aportació de totes les jugadores fa que el KH-7 Granollers superi alguns moments complicats i arriba al final del partit amb un important triomf en 34-29.