Més esport

El KC Barcelona guanya la supercopa catalana

Corfbol. Derrota el CK Vallparadís per 21-30 després de dominar durant tot el partit

El KC Barcelona ha guanyat per segona temporada de manera consecutiva el títol de la supercopa catalana que inicia la temporada de corfbol. Els barcelonins han derrotat per 21-30 el CK Vallparadís en el partit que es va disputar dissabte i en el que sempre han anat per davant en el marcador.

Un parcial d’1-7 pel KC Barcelona en els primers onze minuts de joc els fa arribar al descans amb un 8-14 al seu favor. En la segona meitat els barcelonins arriben a tenir una màxima diferència de dotze punts. En els últims minuts els terrassencs redueixen una mica la diferència fins el definitiu 21-30 que atorga el títol al KC Barcelona.