Ciclisme

Mor Poulidor, tota una llegenda del ciclisme

Ciclisme. Tenia 83 anys, portava temps a l’hospital i era conegut per ser l’etern segon del Tour i no haver guanyat mai la cursa francesa

El ciclista francès Raymond Poulidor ha mort als 83 anys després d’una llarga malaltia i haver estat hospitalitzat els darrers mesos. Conegut amb el sobrenom de Pou Pou, era un gran escalador i va mantenir grans duels amb alguns dels millors corredors de la història com el seu compatriota Jacques Anquetil i el belga Eddy Merckx. Va passar a l’història del ciclisme per no haver guanyat mai el Tour de França i ser l’etern segon. Va ser un habitual en el podi de la cursa francesa i va ser segon tres vegades i en cinc més va ocupar la tercera plaça.

Entre els anys 1960 i 1977 Raymond Poulidor va aconseguir 189 victòries, entre les que hi ha set etapes del Tour, quatre de la Vuelta a Espanya i el triomf en la general de la cursa espanyola l’any 1964.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)