Esports de muntanya

Bronze per a Oriol Cardona en el campionat del món de la IAAF

Curses de muntanya. El banyolí tanca la temporada amb un tercer lloc a la cursa disputada a la Patagònia i Sheila Aviés és cinquena en la categoria femenina

Oriol Cardona ha acabat tercer la cursa del campionat del món de llarga distància de la IAAF que s’ha disputat a la Villa La Angostura, la porta d’entrada al parc nacional Los Arrayanes, a la Patagònia amb un recorregut de 41,5 quilòmetres km en els què s’arribava a 2.184 m d’alçada.

El banyolí ha completat el recorregut amb un temps de 3h20:42. Jim Walmsley (EUA), el vencedor i nou campió del món, s’ha escapat al quilòmetre 18 després de liderar la cursa amb dos corredors més des de l’inici amb l’italià Francesco Puppi, segon i medalla de plata, i Hayden Hawks. Cardona ha liderat un grup perseguidor des de llavors amb la companyia de David Sinclair i Jonathan Albon.

Puppi s’ha posat al davant abans del darrer descens, de 12 quilòmetre i quan Walmsley ha tornat a agafar les regnes de la cursa mentre Cardona anava a 8 minuts i en tenia un de marge sobre Albon.

Walmsley ha fet un temps de 3h12:34 i Puppi ha entrat a menys d’un minut amb 3h13:21. Andreu Simon ha entrat en la cinquena posició després de completar una brillant remuntada.

En la categoria femenina, la vencedora de la copa del món Sheila Avilés ha estat cinquena. El títol ha estat per a la romanesa Cristina Simon, amb les franceses Adeline Roche i Blandine L’Hirondel segona i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)