Handbol

El Granollers ja és a vuitens

Handbol. Les vallesanes tornen a superar l’equip bielorús, a qui ja havien guanyat de cinc gols en el partit d’anada al Palau d’Esports; al descans ja havien deixat l’eliminatòria decidida (15-17)

MINSK 32 GRANOLLERS 33

BNTU BELAZ MINSK REG:Artsiukhovich (12), Kanaval (9), Rudkouskaya (3), Vakulich (3), Hutava (2), Kudriavtceva (2), Sukhmirava (2), Burduk, Hratskevich, Ivanchykava, Safonva, Salei, Shah, Snezhka, Sotnikova i Yankouskaya.KH-7 GRANOLLERS:Vegue (8), Guariero (7), Gassama (4), Da Silva (4), Lepere (2), Sarandeva (2), Torras (2), Capdevila (1), Mera (1), Preichi (1) i Vila (1)PARCIAL:Al descans 15-17.ÀRBITRES:Justas Ivanauskas i Edvinas Jenceviius (Lituània).

El KH-7 BM Granollers va superar el BNTU BelAZ Minsk Reg (32-33) en el partit de tornada de la tercera eliminatòria de la copa Challenge i continua endavant. Les vallesanes esperen rival en els vuitens de final després de superar l’eliminatòria global per un total de 67-61 perquè al Palau d’Esports de Granollers havien guanyat 34-29. Les vallesanes no van trobar un ambient gaire calent perquè només hi havia 375 espectadors a les graderies. Això va treure pressió al KH-7 Granollers. que en el primer temps ja dominava amb autoritat gràcies al bon treball a la porteria i al treball col·lectiu, com ho demostra el fet que moltes jugadores van marcar algun gol. En el descans les vallesanes tenien un coixí de dos gols (15-17) i això va permetre que juguessin amb molta tranquil·litat tota la segona meitat. La veterana portera local Alesia Safonova (40 anys) no va ser el mur que s’esperava i el Granollers va tornar a mostrar el seu potencial ofensiu quan va poder córrer al contracop. L’únic perill de les bielorusses va ser Artsiukhovitx, amb 12 gols, i Kanaval amb 8. Per les vallesanes van destacar Vegu (8) i Guariero amb 7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)