Handbol

Victòria i festival golejador del Barça al Palau (44-35)

Handbol.

El Barça mantindrà una setmana més el lideratge a la lliga de campions després de superar l’Aalborg danès (44-35) en un partit en què les defenses han superat i de molt les defenses i els porters rivals. El màxim golejador blaugrana ha estat Aleix Gómez (9 gols).

Com era d’esperar el Barça ha començat a tota màquina i sota el lideratge ofensiu d’un dels seus jugadors més en forma, N’Guessan (4 de 4 a la primera part) s’ha escapat 5-1 després d’un contraatac de Fàbregas, també imparable sempre que ha rebut la pilota. Els danesos, amb tot, han entomat el cop i han sabut reaccionar allargant els atacs i aprofitant els problemes de replegament que han començat a tenir els jugadors blaugrana. El central Smarason, l’extrem Barthold i el pivot Antonsen han sabut trobar llançaments senzills contra Moller, venut en la major part de les jugades. Marcher, des de l’extrem dret, ha fet l’11-11 i ha obligat Pascual a demanar temps mort veient que l’equip no sabia com trencar el partit.

L’entrada de Cindric i Pálmarsson ha donat un altre aire a l’equip, que ha sabut combinar els contraatacs amb bones jugades en joc posicional gràcies a les passades del central croat. En els últims segons Moller ha fet una gran aturada que ha propiciat un atac ràpid que Pálmarsson ha completat de forma brillant col·locant la màxima diferència en el marcador (22-17).

En la segona part s’ha mantingut el ritme trepidant dels dos equip i els danesos s’han resistir a rendir-se trobant sempre escletxes en la defensa del Barça gràcies a la seva velocitat. L’aparició de Pálmarsson un altre cop a la pista ha fet saltar definitivament pels aires la defensa danesa. Dues accions individuals i una assistències a Fàbregas han disparat la diferència als nou gols (38-29) en un moment en què Moller també ha pogut fer alguna bona aturada. A partir de llavors, els blaugrana, ja amb el triomf a la butxaca, s’ho han passat d’allò més bé gaudint a la pista i fent gaudir l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)