Tennis

Tsisipas i Thiem jugaran la final de la copa Masters a Londres

Tennis.

Stefanos Tsitsipas (21 anys) i Dominic Thiem (26) jugaran demà la final de la copa Masters, que s’està disputant a l’O2 Arena de Londres, després de superar a semifinals Roger Federer i Alexander Zverev, respectivament. Tsitsipas s’ha desfet del darrer il·lustre veterà que quedava al quadre per 6-3 i 6-4, i confirma que les noves generacions han arribat a l’elit per quedar-se. Tsitsipas va ser el 2018 el vencedor del Masters Next Gen per a jugadors menors de 21 anys. Federer ha aprofitat només una de les dotze pilotes de trencament que ha tingut i, a més, ha comès molts errors no forçats amb la dreta, un fet gens habitual en el seu joc.

El grec ha arrancat amb nota el partit, amb un 3-0 i una sorprenent comoditat contra un Federer que ha necessitat un joc en blanc per ficar-se en el partit (4-1). Amb el 5-3 ha arribat el novè joc clau del primer set, interminable (13 minuts), i en el qual Tsitsipas ha necessitat set boles de set per endur-se’l finalment el 6-3. En el segon set, Federer s’ha posat 2-2, però no ha pogut trencar el servei, cosa que sí que ha fet el seu jove rival, que es s’ha avançat 3-2 marcant el camí cap al 6-3 final en el segon set.

En la segona semifinal, Zverev –defensor del títol– tenia l’oportunitat de plantar-se per segon cop a la gran final, però ha topat amb una roca, Thiem, molt més consistent (7-5 i 6-3). L’austríac n’ha fet prou amb dos trencaments per endur-se el triomf contra un rival que ha desaprofitat les quatre pilotes que ha tingut per trencar el servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)