Perrone signa la victòria del Barceloneta contra el Jadran Carine (12-13)

Waterpolo. L’hispanobrasiler ha marcat a dos segons del final en un partit molt equilibrat en la cinquena jornada de la lliga de campions

Un gol de Felipe Perrone a 2 segons pel final ha donat el triomf a l’Atlètic Barceloneta en un partit molt equilibrat a la piscina del Jadran Carine montenegrí (12-13). És el quart triomf del conjunt mariner en cinc jornades, que els permet mantenir-se en el segon lloc, a tres punts de l’Olympiacòs, líder invicte en el grup A de la lliga de campions. El partit ha tingut diferents alternatives (4-1, 1-5, 4-3 i 3-4), però el conjunt de Chus Martín ha sabut recuperar-se d’un mal inici i salvar tres punts molt valuosos.

Tot i el gol inicial de Blai Mallarach, en el primer quart l’equip mariner només ha aprofitat una de les cinc jugades de superioritat. La falta de punteria o les bones intervencions del porter Petar Tesanovic han frustrat els xuts del conjunt mariner, que ha vist com el rival, més clarivident i efectiu, s’avançava amb un parcial de 4-1. El panorama ha canviat radicalment en el segon quart. El Barceloneta ha fet un pas endavant en defensa. Mallarach aprofitava dues superioritats més i, tot i una badada defensiva que ha propiciat el gol de Petkovic, l’equip català ha rematat el quart amb un parcial d’1-5 amb dues dianes de Granados, la segona de penal, i una més de Munárriz que deixaven el resultat de la mitja part amb un ajustat 5-6.

Després de la represa no hi hagut treva. El Barceloneta ha abaixat la guàrdia i el Jadran ha sorprès amb un parcial de 3-0 (8-6). Altre cop tocava remuntar. Perrone, Mallarach i Munárriz responien amb la mateixa moneda i Petkovic signava l’empat (9-9) amb un únic quart per jugar. L’intercanvi de cops s’ha mantingut fins al final, en què l’encert de Felipe Perrone ha resol a favor dels barcelonins un partit que podia haver acabat perfectament en taules. Per part del Barceloneta, han marcat: Mallarach (4), Granados (4), Munárriz (3) i Perrone (2).