Felipe Perrone, al rescat

Waterpolo. Un gol de l’hispanobrasiler a dos segons del final salva el triomf del Barceloneta en un partit molt anivellat contra el Jadran Carine

JADRAN 12 BARCELONETA 13

JADRAN CARINE:Tesanovic; Cagalj, Popadic (1), Obradovic (2), Banicevic, Averka (2), Mijuskovic, Vucurovic, Radovic (2), Spaic (1), Brkic (1), Petkovic (3) i Durovic.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; De Toro, Granados (4), Munárriz (3), Bodegas, Larumbe, Aleksic, P. Linares, Tahull, Perrone (2), Mallarach (4), Bustos i M. Linares.PARCIALS:4-1, 1-5, 4-3 i 3-4.ÀRBITRES:Colombo i Stavridis.

Un gol de Felipe Perrone a dos segons del final va salvar el tres punts per a l’Atlètic Barceloneta en un partit molt anivellat contra el Jadran Carine. El partit va tenir diferents alternatives i el conjunt mariner va haver de remar amb el vent en contra en diverses fases del duel, amb el 4-1 del primer quart i el 8-6 a l’inici del tercer. Les batzegades de llum barcelonines (1-5 en el segon quart i 1-3 al final del tercer) i la clarividència de Perrone en els moments decisius van acabar decidint a favor dels catalans.

El partit ja va fer pujada només començar. Tot i el gol inicial de Blai Mallarach, en el primer quart l’equip mariner només va aprofitar una de les cinc jugades de superioritat. La falta de punteria o les bones intervencions del porter Tesanovic van frustrar els xuts del conjunt de Chus Martín, que veia com el rival, més clarivident i efectiu, s’avançava amb un parcial de 4-1. El Barceloneta va fer un pas endavant en defensa. Mallarach aprofitava dues superioritats més i, tot i una badada defensiva que va propiciar el gol de Petkovic, l’equip català rematava el quart amb un parcial d’1-5 amb dues dianes de Granados, la segona de penal, i una més de Munárriz, que deixaven el resultat de la mitja part amb un ajustat 5-6.

Després de la represa no hi va haver treva. El Barceloneta abaixava la guàrdia i el Jadran sorprenia amb un parcial de 3-0 (8-6). Un altre cop tocava remuntar. Perrone, Mallarach i Munárriz replicaven amb la mateixa moneda i Petkovic signava l’empat (9-9) amb un únic quart per jugar. L’intercanvi de cops es va mantenir fins al final. Un penal forçat per Perrone en un contraatac a 37 segons del desenllaç i la posterior execució de Granados (11-12) semblaven la sentència. Però encara hi va haver temps perquè Spaic empatés des de la boia i Perrone traslladés a la piscina les consignes de Chus Martín (amb López Pinedo exercint de segona boia) en un temps mort i signés una victòria in extremis a dos segons que sonés la botzina final.

El CN Terrassa rep un OSC Budapest ferit

El CN Terrassa rep l’OSC Budapest a l’Anella Olímpica (20.30 h) en un partit en què el conjunt hongarès voldrà redimir-se de la derrota inesperada de la jornada anterior contra el Marsella (10-13) que li va fer perdre el lideratge del grup B de la lliga de campions. El tècnic terrassenc Dídac Cobacho ha apel·lat a “l’ordre defensiu” per intentar fer perdre més punts al gegant hongarès. En tot cas, Cobacho destaca la solidesa defensiva del rival i la qualitat del seu porter, l’internacional serbi Branislav Mitrovic. En atac, l’OSC disposa d’un complement de luxe amb el també jugador serbi Anrija Prlainovic, autor de 10 gols en les quatre primeres jornades de la competició.