Tennis

Granollers i López donen el triomf a Espanya contra Rússia (2-1)

Tennis.

La decisió valenta del capità Sergi Bruguera d’alinear en el partit de dobles al català Marcel Granollers i el toledà Feli López seguint el probable p’la previst, va catapultar al triomf de l’equip espanyol en el seu debut davant de Rússia en el nou format de copa Davis (2-1). Granollers va tenir una actuació notable i va segellar el punt definitiu amb un volea marca de la casa.

Bruguera va prescindir del seu número 1, Rafa Nadal, que acabava de batre Karen Khatxanov en un partit molt dur per 6-3 i 7-6 i que va igualar l’eliminatòria després del triomf d’Andrei Rublev sobre Roberto Bautista en un partit maratonià a tres sets: 3-6, 6-3 i 7-6. Els dobles es van resoldre favor de Granollers i López sobre els esgotats Khatxanov i Rublev per 6-4 i 7-6 en un partit que es va acabar les dues de la matinada. En aquest sentit, Bruguera va ser crític amb els organitzadors i va declarar que “s’han d’ajustar els horaris.” El capità va remarcar que tenia molta confiança en Granollers i López, però també va explicar que en altres circumstàncies horàries i sense tenir partit l’endemà potser s’hauria plantejat alinear Nadal. El manacorí també es va afegir a la crítica pels horaris: “Son dolents per la gent i pels tennistes.” De fet, el Canadà, el primer classificat, va regalar el punt de dobles davant dels Estats Units perquè amb 2-0 ja en feia prou per evitar desgast superflu acabant de matinada. El problema és que va concedir un doble 6-0 al seu rival que podria ser decisiu per decidir desempats entre seleccions.

Espanya es jugarà avui davant de Croàcia l’accés als quarts de final (18h). Un triomf li atorgaria el passi directe, mentre que si perd es produirà un triple empat a un triomf amb els croats i Rússia i caldrà fer càlculs. Jugaran els quarts a partir de demà els sis primers dels sis grups i els dos millors segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)