Un mur massa alt

Waterpolo. El CN Terrassa encaixa una clara derrota contra un dels grans de la lliga de campions però mostra la seva capacitat de reacció en un gran tercer quart

TERRASSA 10 OSC 15

CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Alarcón, Òscar Aguilar, Pericas (3), Barroso (4), Gutiérrez (1), Rodríguez, Prieto, Sánchez i Segura.OSC BUDAPEST:Mitrovic, Brguljan (4), Manhercz (2), Randelovic (2), Salamon, Prlainovic (2), Erdelyi (3), Ubovic, Bundschuh (1), Harai (1), Burian, Kovacs i Levai.PARCIALS:1-4, 4-4, 3-3 i 2-4.ÀRBITRES:Boris Margeta (Eslovènia) i Bozo Duraskovic (Macedònia). Van assenyalar vuit exclusions al CN Terrassa i set a l’OSC.

5 0 0 5 41 76

El CN Terrassa va encaixar a l’Anella Olímpica la quarta derrota en cinc partits en la lliga de campions contra una de les plantilles més poderoses del continent, la de l’OSC Budapest, que va fer valer el seu poder ofensiu i el talent del serbi Branislav Mitrovic sota els pals.

El Terrassa es va avançar amb un gran gol de Sanahuja, però va ser un miratge. Ben aviat els hongaresos es van posar les piles i aprofitant les jugades de superioritat van tancar un primer parcial d’1-4. En el segon quart l’OSC va mantenir el domini amb bones accions de Brguljan, fins i tot nedant en el contraatac i ampliant la diferència (4-8). El tercer quart va ser el millor dels de casa. La defensa va guanyar en intensitat i un parcial de 4-0 completat amb un gol de Pericas va posar l’equip dins el partit (8-9). L’OSC, amb tot, es va refer del cop i una altra vegada va aparèixer Brguljan per aplanar el camí de la victòria. En l’últim quart Barroso, de penal, va tornar l’esperança als seguidors locals (9-11) però dos xuts de sis metres de Prlainovic van sentenciar definitivament el duel.