Futbol sala

El Barça acaricia la final a quatre

Futbol sala. El conjunt blaugrana supera (2-4) el Kherson ucraïnès i té un peu i mig a la fase definitiva de la Champions League

El Barça té a tocar la classificació per a la final four de la Champions League. Els blaugrana han superat el Kherson ucraïnès i avui ja podria segellar el seu bitllet si el Minsk no guanya l’Sparta de Praga en el segon partit de la segona jornada del grup D. La diana 247 de Sergio Lozano amb la samarreta del Barça –iguala el rècord de Wilde– ha acabat sentenciant el duel en l’últim instant. I això que el Barça es podria haver estalviat el patiment i podria haver encarrilat el triomf molt abans: el mateix capità ha etzibat dues pilotes al pal i Adolfo, que també ha picat amb la fusta de la porteria rival, ha desaprofitat una ocasió molt clara sense porter.

Abans, el Barça ha hagut de tornar a remar contra corrent després de la diana matinera del Kherson. Igual que va passar contra l’Sparta. Roninho ha superat Dídac, avui titular, amb una definició suau. La rèplica blaugrana ha estat contundent: Dyego ha fet l’empat un minut després i Ferrão ha posat a davant els blaugrana amb la seva primera diana en aquesta edició de la Champions.

L’avantatge també ha donat tranquil·litat al Barça, que se sentia còmode amb la inoperància ofensiva dels ucraïnesos i que sortia bé al contraatac. Els homes que dirigeix Javi Rodríguez no han abaixat els braços i han tingut la possibilitat d’empatar en una rematada al pal de Richar Dávid.

En la represa, el Barça ha posat una marxa més i ha començat a generar ocasions. Li ha faltat punteria, però, al conjunt d’Andreu Plaza. Ferrão ha fallat un un contra un davant el porter Savenko, ha estavellat tres pilotes a la fusta i el mateix porter ucraïnès ha evitat el tercer fins que ha arribat Daniel. El brasiler, aprofitant que Savenko havia sortit a defensar una ocasió de Ferrão, ha rematat a porteria buida per situar l’1-3.

El Kherson ha reaccionat amb Bilotserkivets de referència ofensiva. I ha trobat el camí del gol: el pivot s’ha regirat i ha fet una assistència de luxe al segon pal a Zvarych, que no ha fallat. Javi Rodríguez ha trigat a treure Dávid de porter jugador i els ucraïnesos, amb superioritat, han topat amb un bon entramat defensiu del Barça, que ha fet la sentència amb el gol 247 de Sergio Lozano. D’aquesta manera, els blaugrana tenen un peu i mig a la final a quatre de la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)