Futbol sala

Feina feta no té destorb

Futbol sala. El Barça es classifica per a la tercera final a quatre seguida de la Champions després d’imposar-se al Kherson i del triomf de l’Sparta sobre el Minsk

Kherson 2 Barça 4

KHERSON:Tsypun, Skoriy, Roninho, Volianiuk i Lanko –cinc inicial– Sorokin, Zvarych, Shoturma, Bilotserkivets, Dávid, Bessalov, Korsun i Savenko (porter suplent).BARÇA:Dídac, Aicardo, Dyego, Joselito i Ferrão –cinc inicial– Daniel, Adolfo, Sergio Lozano, Rivillos i Marcenio.GOLS:1-0 (2’) Roninho. 1-1 (3’) Dyego. 1-2 (8’) Ferrão. 1-3 (29’) Daniel. 2-3 (32’) Zvarych. 2-4 (40’) Sergio Lozano.ÀRBITRES:Balázs Farkas i Gábor Kovács (hongaresos).

Elite Round

Jornada 2

Barça - Kherson

4 - 2

Sparta - Stalitsa de Minsk

3 - 2

Equip PT PJ PG PE PP GF GC

Barça 6
2 2 0 0 6 3

Kherson 3
2 1 0 1 4 3

Sparta 3
2 1 0 1 4 4

Stalitsa 0
2 0 0 2 3 5

La propera (demà)

Sparta-Kherson (10h) i Minsk - Barça (12.30 h)

El Barça va segellar el bitllet per a la final a quatre de la Champions League ahir a Minsk. El triomf dels blaugrana, que van superar el Kherson ucraïnès, es va combinar amb la derrota del Minsk a mans de l’Sparta de Praga, i això va classificar matemàticament els blaugrana per a la fase decisiva de la màxima competició continental. El duel de demà contra l’amfitrió, l’Stalitsa de Minsk, ja no té cap mena de valor ni atractiu, però feina feta no té destorb. El Barça venia a Minsk amb l’únic objectiu de classificar-se per a la final a quatre de la Champions i ahir va assolir-ho per la vida ràpida. Un capítol més d’història per a un equip que ha arribat a la fase final continental de les últimes tres edicions. A més, ahir, Sergio Lozano va fer el gol de la sentència sobre la botzina, una diana especial que li serveix per igualar Wilde al capdavant de la llista de màxims golejadors de la història del club.

Va ser un xut des del seu propi camp, amb el temps gairebé esgotat, sense oposició a la porteria i amb el Kherson buscant l’empat amb porter jugador. Servia per posar el colofó a un bon segon temps en què el Barça podria haver decidit el duel molt abans. Tres pals, el porter Savenko i la falta de punteria blaugrana van evitar-ho.

Abans, el Barça havia vist com Roninho els feia remar a contracorrent amb l’1-0. La resposta blaugrana va ser demolidora: Dyego i Ferrão van capgirar el marcador. En la segona meitat, la versió encallada del Barça va millorar substancialment i només el pivot Bilotserkivets va oferir oposició. L’ucraïnès també va topar amb les fustes de la porteria de Dídac abans de fer-li l’assistència del 3-2 a Zvarych. Amb porter jugador, els ucraïnesos no van crear perill i el Barça va sumar un triomf que el va acabar conduint, hores més tard, a la final four.

ELS PROTAGONISTES

Estic content. No ha estat gens fàcil. Hem fet molta feina per ser-hi. Esperem que la tercera sigui la bona
Andreu Plaza
entrenador del Barça
No jugo per marcar però em fa il·lusió superar Wilde. Em fa recordar que he viscut grans anys al Barça
Sergio Lozano
jugador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)