Handbol

El Barça supera el Flensburg amb ofici (31-27)

Handbol. Les aturades de Gonzalo (16) i l’encert d’Aleix en atac (10 gols) són claus en la treballada victòria contra el líder alemany

El Barça ha segellat una victòria molt treballada contra el Flensburg (31-27) que li permetrà arribar diumenge vinent com a líder de grup de la Champions a París, faci el que faci demà el conjunt francès a la pista de l’Aalborg (16.50 h). La primera meitat ha acabat en taules (15-15) i el Barça, amb un Gonzalo molt sòlid sota els pals (16 aturades) i un Aleix pletòric en atac (10 gols), ha fet un pas endavant en defensa per acabar doblegant la resistència del líder de la Bundesliga.

El Barça ha marcat el ritme de joc de la primera meitat, però amb 8 pèrdues de pilota ha fet massa concessions al rival, que amb tranquil·litat i ofici ha sabut mantenir el resultat més o menys equilibrat. Les aturades de Gonzalo, i l’encert de Mem i Aleix en atac han liderat la posada en escena blaugrana (6-3). El campió alemany jugava al límit de la passivitat i el seu tècnic Maik Machulla ha demanat temps mort per canviar la dinàmica (12-9). Gonzalo, amb 9 aturades a la primera meitat, marcava les diferències i un contraatac d’Aleix feia pujar la diferència fins als 4 gols (14-10). El Barça s’ha situat amb una defensa 5-1 que inicialment ha col·lapsat el joc d’atac del Flensburg. L’aparició de Zachariassen en el pivot ha donat aire al conjunt germànic, que amb un parcial de 0-4 ha restablert l’equilibri. Una penetració de Cindric i un penal de Steinhauser han signat les taules (15-15) al descans.

Després d’un intercanvi de gols, el Barça ha tornat el prendre el comandament del partit. L’equip de Xavi Pascual s’ha mostrat més ferm en defensa i sinó apareixia un Gonzalo inexpugnable. Cindric ha assumit els galons en la direcció de joc i Aleix, altre cop infal·lible des del punt de penal, han liderat l’atac blaugrana. Una exclusió molt discutible al central croat ha activat encara més l’afició i el Barça, lluny d’arronsar-se, ha posat la directa amb un fly espectacular entre Aleix i Ariño. Les diferències s’han ampliat fins als 6 gols (27-21) i el Barça ha arribat relativament tranquil al tram final del partit.

Raúl Entrerríos ha exercit de capità del Barça per la baixa s’última hora de Víctor Tomàs, amb una tendinitis rotuliana del genoll esquerre. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)