Tennis

Espanya guanya la copa Davis per sisena vegada

Tennis. Venç el Canada en la final (2-0) amb les victòries de Roberto Bautista i Rafael Nadal en els dos individuals

Per sisena vegada en la història Espanya guanya la final de la copa Davis. En aquesta ocasió derrota per 2-0 el Canada, que havia arribat a la seva primera final. Roberto Bautista, que ha tornat a l’equip després de la mort del seu pare aquesta mateixa setmana, guanya el primer punt i Rafael Nadal aconseguix el segon i definitiu. Amb la victòria assegurada ja no es disputa el partit de dobles. El castellonenc supera per 7-6 (3) i 6-3 al canadenc Felix Auger-Aliassime, mentre que el manacorí venç per 6-3 i 7-6 (7) Denis Shapovalov. L’equip espanyol el completen el barceloní Marcel Granollers, el toledà Feliciano López i l’asturià Pablo Carreño, amb el català Sergi Bruguera com a capità.

El primer punt d’Espanya és molt emotiu ja que Roberto Bautista torna a jugar després de la mort del seu pare i es mostra molt sòlid. El primer set és molt igualat i cap dels dos jugadors trenca el servei del seu rival i en el tie-break el castellonenc s’imposa per 7-6 (3). En el segon Roberto Bautista fa un break en el segon joc i es posa amb un 3-0 però Felix Auger-Aliassime li trenca el servei en el cinquè joc. El castellonenc li torna a fer un break en el joc següent i aconsegueix una avantatge que manté fins al final, i amb el 6-3 guanya el primer partit.

Rafael Nadal, que ha guanyat tots els partits que ha disputat en aquesta fase final, es mostra segur amb el seu servei en el primer set i en els dos primers de Denis Shapovalov ja disposa d’una pilota de break, fins que el trencament arriba en el sisè joc (4-2) i s’emporta el primer set per 6-3 en 35 minuts. En la segona màniga el canadenc fa un pas endavant i el manacorí pateix molt més per guanyar el seu servei. Els dos jugadors tenen ocasions de trencament però s’arriba al tie-break, i en la tercera bola de partit Rafael Nadal s’emporta la victòria i Espanya el títol de la copa Davis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)