El Fraikin Granollers reacciona en la segona meitat i venç el Cuenca per 28-24

Handbol. Els vallesans es refan d’un 5-10 de la primera meitat amb una gran actuació del porter Marc Guàrdia que fa grans aturades, i d’Adrià Figueras que marca vuit gols

El Fraikin Granollers reacciona molt bé en la segona meitat, dona la volta a un partit complicat i guanya el Liberbank Cuenca, el cinquè, per 28-24. El cuenca s’avança amb un 0-3 en els primers minuts i agafa el domini del joc en la primera part. El Granollers no està bé en defensa i sota els pals, i en atac li costa crear les jugades de perill. Els visitants es situen amb cinc gols d’avantatge (5-10) en el minut setze mostrant una bona efectivitat. Els vallesans reaccionen en els darrers minuts de la primera part i s’arriba al descans amb un 12-14 pel Cuenca.

En la segona meitat brillen el porter Marc Guàrdia, amb grans aturades, i Adrià Figueras que acaba el partit amb 8 gols. Una diana d’Edgar Pérez situa al Granollers per davant per primera vegada en el partit en el minut 37 (16-15). A partir d’aquí els vallesans controlen el joc i no deixen reaccionar al seu rival que busca la victòria per intentar classificar-se per la copa Asobal. El Granollers amplia poc a poc la seva avantatge, arriba als cinc gols de marge (27-22) a tres minuts del final, i s’acaba emportant una important victòria per 28-24.