Rugbi

La Santboiana supera el Ciencias de Sevilla (26-9)

Rugbi.El Barça no passa de l’empat a Burgos contra el penúltim (28-28)

La Unió Esportiva Santboiana va obtenir, ahir, un triomf molt treballat contra el Ciencias Cajasol Sevilla per 26-9, en la novena jornada de la divisió d’honor de rugbi, i suma cinc punts més –un per bonificació ofensiva–, mentre que el Barça va deixar escapar viu l’Aparejadores de Burgos (28-28), el penúltim classificat, a l’estadi Bienvenido Nieto. Els de Sant Boi van fer tres assajos, dos de Tauli i un de Ragazzi. Bentley va completar dues transformacions. Els homes de Ricardo Martinena van saber gestionar un partit molt físic i es mantenen invictes al Baldiri Aleu aquesta temporada.

El Barça, que a la mitja part anava per davant (20-28) després d’un inici costerut –7-0 i 10-7–, va acabar el partit amb quatre assajos –Granell, Garcia, Velarde i Ortiz–, però en va encaixar tres i, ennuegat al davant, no va anotar en tot el segon temps, un dèficit massa alt que el va penalitzar. Encara bo que els locals no van marcar la transformació complementària en l’últim assaig (72’) amb què van empatar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)