Waterpolo

L’Orizzonte, rival del CN Sabadell

Waterpolo. El conjunt sicilià, botxí de les vallesanes en la recent supercopa d’Europa (11-13), serà el seu contrincant en els quarts de final de l’Eurolliga. L’anada es jugarà el 8 de febrer a Can Llong

L’Ekipe Orizzonte de Catània es tornarà a creuar en el camí de l’Astralpool CN Sabadell. Ho va fer el curs passat en els quarts de final de l’Eurolliga, aleshores amb triomf sabadellenc en el global de l’eliminatòria (23-20), en la supercopa d’Europa, amb títol sicilià ara fa una setmana (11-13), i en els quarts de final de la present edició de la competició europea, segons el sorteig que es va efectuar ahir a Glasgow. El partit d’anada es jugarà a Can Llong el 8 de febrer i la tornada, a Catània el 28 de març. Els altres emparellaments dels quarts de final seran el Dunaujvaros contra l’Uralochka, el Kirixi contra el sorprenent Utrecht i el duel grec entre el Vouliagmeni i l’Olympiacòs. Els vencedors d’aquesta eliminatòria accediran a la final a quatre de l’Eurolliga, mentre que els perdedors jugaran la fase final de la copa LEN.

Després de triomfar en la supercopa, l’Ekipe Orizzonte no va poder accedir als quarts de final de l’Eurolliga com a primer de grup, tot i exercir d’amfitrió del grup H. L’equip sicilià va vèncer el Zuglo (13-7) i el Sant Andreu (14-7), però la derrota contra l’Uralochka (14-16) el va condemnar a la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)