Futbol sala

Seixanta seleccions inicien avui els comarcals de base

Futbol sala. Més de set-cents nens i nenes competiran en sis categories durant dos dies a la Ciutat Esportiva de Blanes

La novena edició dels campionats comarcals de base de futbol sala es disputaran avui i demà a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes. Un total de 60 seleccions es reuniran al complex esportiu blanenc, on més de set-cents nens i nenes competiran en les sis categories que hi haurà. Quatre categories són masculines –la benjamina, l’alevina, la infantil i la cadet– i dues són femenines –la infantil i la cadet–. En total hi haurà sis camps de joc per a la competició: un a la pista blava, un a la pista vermella, mentre que la pista verda es dividirà en quatre parts i tindrà quatre camps.

En la jornada d’avui es disputaran les fases de grup de les sis categories. Els partits començaran a les deu del matí i està previst que els últims s’acabin a les vuit del vespre. En la jornada de demà es jugaran totes les fases finals, amb les semifinals, els partits pel tercer i quart lloc i les finals de cada categoria, on es decidiran els sis títols en joc. La jornada s’iniciarà a les nou del matí i està previst que les finals s’acabin al voltant de les dues del migdia. L’entrega de premis als quatre primers classificats de cada categoria està prevista a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes a partir d’un quart de tres de la tarda.

En la primera fase de competició de les sis categories masculines hi haurà quatre grups de tres seleccions diferents que seran: Baix Llobregat, Barcelonès Centre, Barcelonès Nord, Barcelonès Sud, Catalunya Central, Girona, Lleida, Maresme, Tarragona-Terres de l’Ebre, Vallès Occidental i Vallès Oriental, més Andorra. Els primers de cada grup disputaran les semifinals.

En la categoria femenina hi haurà dos grups de tres equips, i les seleccions participants, en què s’han agrupat diverses comarques, són: Baix Llobregat-Catalunya Central, Barcelonès-Vallès Occidental, Girona-Maresme-Osona-Vallès Oriental, Lleida i Tarragona-Terres de l’Ebre, més Andorra. Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals.

DEMÀ, ELS TÍTOLS

La fase de grups es disputarà avui i els partits de la fase final es jugaran demà

SIS CAMPS DE JOC

Hi haurà sis camps de joc a les tres pistes del complex esportiu de Blanes
Lloc i dates
Ciutat Esportiva de Blanes
Divendres 6 i dissabte 7 de desembre
Categories
Masculina: benjamí, aleví, infantil i cadet
Femenina: infantil i cadet
Competició
Fase de grups (60 seleccions)
Avui, de 10.00 h a 20.00 h
Fase final (24 seleccions)
Demà, de 9.00 h a 14.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)