Atletisme

Oukhelfen és tercer en sub-23 en l’europeu de cros

Atletisme. El reusenc fa una gran cursa a Lisboa. La banyolina Esther Guerrero i l’equip estatal finalitzen en la quarta posició en el relleu mixt

Abdessamad Oukhelfen va guanyar la medalla de bronze en la categoria sub-23 de l’europeu de cros que es va disputar a Lisboa, després de fer una cursa brillant. El reusenc del CA Igualada va fer una sortida tranquil·la, però quan els favorits es van posar al davant va respondre, va retallar la diferència que havien aconseguit el serbi Elzan Bibic i el francès Jimmy Gressier, que defensava el títol. Abdessamad Oukhelfen es va situar al seu darrere i va aguantar el fort ritme que van imposar fins a l’última volta, en què el francès va atacar i va marxar cap a la victòria. Jimmy Gressier va guanyar per tercera vegada consecutiva el títol sub-23 (24:17), al davant del serbi Elza Bibic (24:25), mentre que Abdessamad Oukhelfen va mantenir el tercer lloc (24.34) a disset segons del campió i a nou de la medalla de plata. L’altre català de la cursa, Said Mechal (Platges Castelló), va ocupar la 74a posició (27:21).

Esther Guerrero i els seus companys de l’equip estatal del relleu mixt, Solange Pereira, Sergio Jiménez i Pablo Sánchez, van ocupar la quarta posició. No van poder revalidar el títol que havien aconseguit l’any passat i es van quedar a sis segons del podi. La banyolina va fer el tercer relleu, el va agafar en la tercera posició en plena lluita amb França i Bèlgica, i el va entregar també en el tercer lloc. La prova del relleu mixt la van dominar la Gran Bretanya, que va guanyar el títol, i Bielorússia, i en el darrer relleu els francesos es van situar tercers i l’equip espanyol es va haver de conformar amb el quart lloc.

En la prova sub-23 femenina, Laia Casajoana (JA Sabadell) va ocupar una destacada 22a posició. En la sub-20 masculina, Adam Maijó (AA Catalunya) va finalitzar en el lloc 74, i en la femenina, Elia Saura (Canaletes) va ocupar el lloc 70.

MASCULÍ
Sènior
1r. Robel Fsiga (SUE) 29:59
2n. Aras Kaya (TUR) 30:10
3r. Yemanebarhan Crippa (ITA) 30:21
Sènior equips
1r. Gran Bretanya 36
3r. Espanya 45
FEMENÍ
Sènior
1a. Yasemin Can (TUR) 26:52
2a. Karoline Grovdal (NOR) 27:07
3a. Samrawit Mengsteab (SUE) 27:43
Sènior equips
1r. Gran Bretanya 26
2n. Irlanda 41
3r. Portugal 43
8è. Espanya 74
RELLEU MIXT
1r. Gran Bretanya 17:55
2n. Bielorússia 18:01
3r. França 18:05
4t. Espanya 18:11
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)