Tennis taula

El Vic fa història a Lilla i jugarà els quarts de la lliga de campions

Tennis de taula.

El Girbau Vic TT va fer història dimarts a la nit a la sala de joc del Lyssois Lilla francès amb una derrota per la mínima (3-2) que el classifica per jugar els quarts de final de la lliga de campions en la primera participació d’un equip català en la màxima competició continental. El conjunt vigatà, que en l’anada havia guanyat per 3-1 i que acaba segon del grup A rere el TTC Berlin Eastide, en feia prou amb una derrota per la mínima i el va aconseguir gràcies als dos punts de la gironina Sofia-Xuan Zhang, que va completar un partit espectacular. Primer va batre clarament Andrea Todorovic per 3 jocs a 0 : 11-7, 12-10 i 11-9. En el seu segon partit, va remuntar contra Dora Madarasz quan perdia per dos jocs a zero i es va imposar per 3-2: 11-13, 5-11, 11.5, 12-10 i 11-8. Charlotte Carey va perdre els dos partits davant de Todorovic i Damarasz i Orsolya Feher també va cedir per 3-2 en el seu partit contra Tamolwan Khetkwan.

En l’Europa Cup masculina, L’Asisa Borges Vall va caure per 1-3 davant del Benelux Group Taverzo en l’anada dels vuitens de final. El partit de tornada es jugarà dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)