Golejada i segon lloc al final de la primera volta

Waterpolo. El Zodiac Atlètic Barceloneta venç el Jadran Split després de dominar des del primer quart en la setena jornada de la lliga de campions

JADRAN SPLIT 5 BARCELONETA 13

JADRAN SPLIT:Anic, Buric (1), Zovic (1), Stojanac, Butic, Pejkovic, Power (1), Bego, Viskovic (1), Delic (1), Condic, Borovcic i Sucic.ZODIAC BARCELONETA:López Pinedo, De Toro (1), Granados (3), Munarriz (3), Bodegas (1), Larumbe (1), Aleksic, Fernández, Tahull, Perrone (3), Mallarach (1), Bustos i Linares.PARCIALS:1-3, 2-3, 2-3 i 0-4.INCIDÈNCIES:Els àrbitres van excloure definitivament a Pejkovic i Bustos.

El Zodiac Atlètic Barcelona va acabar la primera volta del seu grup de la lliga de campions en la segona posició després de golejar a domicili el Jadran Split croat per 5-13. Els mariners van dominar des del primer quart i va ser en l’últim que es van distanciar clarament. La pròxima jornada de la competició europea no es jugarà fins al mes de febrer del 2020 i el Barceloneta tornarà a jugar contra el Jadran Split, però aquest cop a la seva piscina.

El primer gol del partit el va marcar el conjunt croat i tot seguit Alberto Munarriz va fer dos gols i va capgirar el marcador. Els barcelonins van marcar cinc gols de manera consecutiva entre el primer quart– que va acabar amb un 1-3– i l’inici del segon, i van tenir un clar marcador a favor amb un 1-5. Al descans s’hi va arribar amb tres gols de marge per als mariners, 3-6.

En l’inici del tercer període el Zodiac Atlètic Barceloneta va ampliar una mica més el seu avantatge (3-8) i es va arribar al final del tercer quart amb un 5-9 per als visitants, en marcar Álvaro Granados el seu tercer gol. Va ser en els darrers vuit minuts quan, amb un parcial de 0-4, els mariners van acabar de completar la golejada. Felipe Perrone, Alberto Munarriz i Álvaro Granados van destacar i van marcar tres gols cada un.

El Barceloneta suma 16 punts en la primera volta després de cinc victòries, un empat i una derrota, i està a tres de l’Olympiacòs, que lidera el grup A amb 19 punts sense haver perdut cap partit. El CN Terrassa, que va jugar dilluns, ha acabat la primera volta en la sisena plaça.