Futbol sala

El Barça paga cars els errors

Futbol sala.

VALDEPEÑAS 4 BARÇA 3

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Edu, José Ruiz, Chino, Cainan i Juanan -equip inicial-; Buitre, García, Nano, Ibarra, Terry, Rato i Santos.FC BARCELONA:Juanjo, Adolfo, Marcenio, Dyego i Rivillos -equip inicial-; Roger, Lozano, Boyis, Joselito, Daniel i Arthur.GOLS:1-0 (3’) Ibarra, 2-0 (5’) Ibarra. 2-1 (11’) Marcenio. 2-2 (31’) Adolfo. 2-3 (35’) Daniel. 3-3 (35’) José Ruiz. 4-3 (39’) Chino de doble penal.

El Barça, fluix en la creació de joc, va pagar els errors a la pista de l’equip revelació i va encaixar la segona derrota. L’equip d’Andreu Plaza va fer aigües en defensa (2-0), però va reaccionar amb una acció de Marcenio (2-1). Rivillos (15’) va enviar la pilota al pal amb la porteria buida. Adolfo aprofitant un bon servei de Dyego en un contraatac va empatar en un primer tram del segon temps en què el porter Juanjo va mantenir viu el Barça. Daniel va fer un cop d’efecte quan va transformar en or la passada a l’espai d’Arthur (2-3), però José Ruiz, lliure de marca, la va clavar a l’escaire (3-3) i Chino, de doble penal, va consumar la remuntada local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)