Handbol

Granollers agafa el relleu

Mundial. L’alcalde de la ciutat assisteix a la cerimònia de clausura a Kunamoto per agafar el testimoni del Japó i començar a preparar el campionat del món del 2021, que es farà als Països Catalans

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va recollir, ahir, juntament amb el president de la federació espanyola, Francisco Blázquez, el testimoni del Japó que engega oficialment la cursa cap al mundial del 2021, que es disputarà a la capital del Vallès Oriental, Barcelona i altres seus del Països Catalans.

Mayoral va assistir a la cerimònia de clausura a la ciutat de Kunamoto acompanyat del regidor d’Esports, Álvaro Ferrer, tot un històric de l’handbol de la ciutat. La cerimònia va prendre un relleu especial per als representants de la ciutat i la comarca, ja que tres dels membres del cos tècnic que van jugar la final –Carlos Viver, Robert Cuesta i Vicente Álamo– han estat vinculats durant molts anys al Granollers.

En l’agenda d’aquest viatge es va incloure també dues visites oficials als alcaldes Kazumi Matsui i Tomihisa Taue, d’Hiroshima i Nagasaki respectivament, amb l’objectiu de seguir preparant les accions a portar a terme per a la commemoració del 75è aniversari de la bomba atòmica en aquestes ciutats i, alhora, definir l’agenda de la recent creada secció europea d’Alcaldes per la Pau.

Granollers, que ja va ser seu del mundial masculí del 2013, rebrà per primer cop un mundial femení. Les altres seus, a banda de Barcelona, seran Castelló, Llíria i Torrevella. El campionat es disputarà durant el mes de desembre i la selecció espanyola de Carlos Viver tornarà a ser una de les favorites, ja que mantindrà el mateix bloc que el del 2019 i el del 2020, en què s’haurà de jugar l’accés als Jocs de Tòquio, el gran objectiu de Viver quan es va fer càrrec de l’equip, a banda de rejovenir-lo després dels èxits de la generació anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)