Rugbi

Doble victòria basca

Rugbi. El Barça perd al camp del cuer, l’Hernani (32-31), en el temps afegit i la Santboiana es deixa remuntar a casa contra l’Ordizia (30-33)

Els equips bascos van tombar els catalans en el doble duel d’ahir, en l’última jornada de la primera volta de la lliga. El Barça, que va arribar a manar 18-31 al camp de l’Hernani després d’un assaig de Noriega, va cedir 32-31, després d’encaixar una marca i la transformació en el minut 86 en un atac interminable de l’equip local. Tot i la victòria, l’Hernani continua com a cuer. El Barça queda a tres punts de la zona de play-off.

La Santboiana, per la seva banda, va caure contra un rival, l’Ordizia, també per un resultat ajustat: 30-33. L’equip del Baldiri Aleu va dominar el partit en la primera part (19-7), però, en la segona, els visitants van remuntar gràcies a una marca i la posterior transformació de Valentín Cruz. Les marques de la Santboiana les van fer Ragazzi, Anae, Romera i Fede González.