Tennis taula

El Girbau Vic jugarà contra el Saint Quentinois els quarts de final de la lliga de Campions

Tennis de taula. El conjunt francès va ser primer del seu grup i té en les seves files a la jugadora número 27 del rànquing mundial. L’anada es jugarà a Vic entre el 10 i el 12 de gener i la tornada a Saint Quentin entre el 14 i 16 de febrer

El Girbau Vic ja coneix el seu rival dels quarts de final de la lliga de Campions femenina, el TT Saint Quentinois francès. El partit d’anada es jugarà a la localitat osonenca del 10 al 12 de gener, mentre que la tornada serà a la localitat de Saint Quentin, al nord de França, entre el 14 i 16 de febrer. El Saint Quentinois va ser el primer del grup B amb tres victòries i només una derrota a la sala de joc de l’UCAM Cartagena. En el seu equip destaquen la canadenca d’origen xinès Mo Zhang, que és la jugadora número 27 del rànquing mundial, i la russa Polina Mikhaylova que ocupa el lloc número 47 del món, i és la millor jugadora russa del moment. L’equip el completen la francesa Aurore Le Mansec i la russa Olga Mikhaylova. És el quart cap de sèrie de la màxima competició europea de clubs.

En la potent lliga francesa, la PRO Dames, el Saint Quentinois va líder del grup A sense haver perdut cap partit. Porta onze temporades consecutives a la màxima categoria francesa, i és la sisena temporada que juga la competició europea. Els seus millors resultats en la lliga de Campions són haver arribat en tres ocasions als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)