Waterpolo

Tarragó i Perrone, tercers en el rànquing de millors jugadors del 2019

Waterpolo. Ashleigh Johnson i Dénes Varga reben la màxima distinció, i Maica García i Dani López Pinedo també figuren entre els deu primers

La mataronina Roser Tarragó (CE Mediterrani) i l’hispanobrasiler Felipe Perrone (Zodiac CN Atlètic Barceloneta) figuren en el tercer lloc en el rànquing de millors jugadors del 2019, segons la llista que s’elabora cada any a partir de les votacions d’entrenadors, periodistes especialitzats i aficionats. La màxima distinció ha estat per a la portera dels Estats Units Ashleigh Johnson, flamant campiona del món a Gwangju, i l’hongarès Dénes Varga, que va conduir el Ferencváros al títol de la lliga de campions. El segon lloc és per a l’hongaresa Rita Keszthelyi i pel porter italià Franceso di Fulvio.

Tant Tarragó, que ja va ser guardonada com a jugadora més valuosa del mundial de Gwangju, com Perrone van ser decisius en les seleccions que van obtenir el subcampionat del món l’estiu passat. Així, també figuren entre els deu primers del rànquing la boia Maica García (Astralpool CN Sabadell), en el sisè lloc, i el porter de l’Atlètic Barceloneta i de la selecció espanyola Dani López Pinedo (10è). Tant Tarragó com Maica figuren també en l’equip ideal del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)