Més esport

Triomf de Marh i Bargehr

Vela. Els austríacs són els guanyadors absoluts de la 44a edició de la Christmas Race. S’imposen en totes les regates de la classe 470

Els austríacs David Bargehr i Lukas Marh van ser els guanyadors absoluts de la 44a edició de la regata International Christmas Race, que va finalitzat ahir a Palamós. Van acabar invictes en la classe 470 en guanyar les set regates que es van disputar i es van emportar el trofeu Manuel Albalat. La regatista de Cartagena Fátima Reyes (CN s’Arenal) va guanyar en Laser Radial femení, mentre que el trofeu especial Guido Depoorter, en memòria del primer president del CV Palamós, que va morir fa uns mesos, i que es donava a la tripulació amb més participacions en la Christmas, va ser per a la bielorussa Tatiana Drozdovskaya, que en aquesta edició ha arribat a la seva 18a participació. En la classe radial masculina va guanyar el noruec Theodor Middlethon i en la 420, els italians Tomasso Cilli i Bruno Mantero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)