Atletisme

Els 40 anys de la Sant Silvestre del Masnou

Atletisme. La cursa, la més antiga del calendari català, es disputa demà al port esportiu de la ciutat sobre un recorregut de 5 km

La Sant Silvestre del Masnou, la més antiga del calendari català, arribarà demà a l’edició número 40 i obre la tradicional disputa d’aquestes curses. La prova es disputa sobre un circuit ràpid de 5 km amb sortida i arribada al port esportiu del Masnou. A partir de tres quarts de deu del matí es donarà la sortida a la cursa femenina, que és l’única Sant Silvestre de l’Estat espanyol només per a dones. La sortida de la prova masculina es donarà a dos quarts d’onze. Els guanyadors de l’any passat van ser el marroquí de La Sansi Mourad el Bannouri, que va sumar la tercera victòria consecutiva, i l’estoniana Jekaterina Patjuk, que va guanyar per tercer cop, segon consecutiu. La jornada atlètica s’iniciarà a un quart de deu del matí amb tres curses per als més joves, en unes distàncies més curtes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)