Natació

Guillem Pujol i Laura Rodríguez, a revalidar el triomf en l’edició 110a

Natació. Guillem Pujol (CN Mataró) i Laura Rodríguez (CN Barcelona) buscaran una nova victòria en la tradicional copa Nadal, que es disputa avui al Portal de la Pau de Barcelona

Els dos guanyadors de la darrera edició de la copa Nadal, el blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) i l’igualadina Laura Rodríguez (CN Barcelona), miraran de revalidar el triomf en l’edició 110a, que es disputa avui al Portal de la Pau de Barcelona, davant l’estàtua de Colom. Guillem Pujol ha guanyat les cinc darreres edicions i buscarà el sisè triomf i mirarà de superar el rècord de triomfs consecutius de David Royo, entre 1995 i 1999. Laura Rodríguez, de 17 anys, es va estrenar amb victòria l’any passat superant la favorita, Judith Navarro, guanyadora els anys 2016 i 2017, i vol la seva segona victòria.

En aquesta tradicional prova, organitzada pel CN Barcelona, hi ha prop de 400 nedadors inscrits en les nou categories diferents, que nedaran una distància de 200 m, en un recorregut d’anada i tornada fins a una boia situada a 100 m. Les diferents categories s’agruparan en cinc sortides diferents a partir de les onze del matí. La prova absoluta masculina i femenina es disputarà a tres quarts de dotze i tancarà la competició la prova popular, a les dotze, que és la més esperada i divertida i en la qual hi ha molt participants amb disfresses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)