Atletisme

Serjogins i Valtere dominen la Sant Silvestre del Masnou

Atletisme. Els corredors letons s’imposen en la 40a edició de la tradicional cursa de final d’any, que s’ha disputat al port de la localitat maresmenca

Els letons Dmitrijs Serjogins (La Sansi) en la cursa masculina i Katija Valtere en la femenina van guanyen la 40a edició de la Sant Silvestre del Masnou, que es va disputar ahir al matí. La tradicional cursa de final d’any de la localitat maresmenca és la més antiga del calendari català i obre la disputa d’aquestes proves fins a final d’any.

Dmitrijs Serjogins es va imposar en els 5 km, amb sortida i arribada al port del Masnou, amb un temps de 14:23, i va continuar millorant, ja que fa dos anys va ser tercer i en l’edició de l’any passat va acabar segon. El corredor letó va superar per catorze segons el segon classificat, Abderrahim Ougra (GEiEG), amb 14:37, i va completar el podi Samir Ait Bouchamaner, amb 14:39. El guanyador de les tres darreres edicions, Mourad El Banouri, va finalitzar en la cinquena posició, amb 14:42. Van acabar la cursa masculina un total de 988 atletes.

En la prova femenina, el triomf va ser per Katija Valtere, amb un temps de 18:01. L’atleta letona havia aconseguit la quarta posició en l’edició de l’any passat, mentre que va ser tercera l’any 2017. Laura Bel (CAMV) es va quedar a vuit segons de revalidar el triomf que havia aconseguit en l’edició de l’any 2016, i va acabar segona, amb 18:09. La tercera posició la va ocupar Anna Flaquer (Fasttriatlon), amb 18:28. En la prova femenina –es va disputar separada de la masculina– van arribar a la meta 338 atletes.