Tennis

Albert Ramos, convocat per jugar l’ATP Cup

Tennis.La nova competició es disputarà del 3 al 12 de gener en tres ciutats australianes i representa la contraprogramació a la nova Davis

El tennista mataroní de 31 anys Albert Ramos (41è de l’ATP) ha estat convocat per jugar la copa ATP, competició que enguany s’estrena a les ciutats de Perth, Sydney i Brisbane (Austràlia). La resta del conjunt estatal el formen Rafael Nadal, Pablo Carreño, Feliciano López i Roberto Bautista. La copa ATP la jugaran 24 seleccions amb un format similar al de la Davis. L’equip estatal tindrà com a rivals en la primera fase en el grup B el Japó, amb Kei Nishikori d’estendard; Geòrgia, liderada pel Nikoloz Basilashvili, i l’Uruguai, que té Pablo Cuevas de jugador més reconegut. Espanya jugarà la primera fase a Perth.

La irrupció de la nova competició, de fet, és una contraprogramació a la nova Davis impulsada per la ITF, que va arrencar a Madrid el novembre passat amb triomf del conjunt estatal.

Ramos, per la seva banda, no va disputar la fase final de la Davis a Madrid el 2018, però va guanyar els dos punts contra la Gran Bretanya a Marbella en la primera eliminatòria de la darrera Davis de format tradicional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)