Futbol sala

FUTBOL SALA.

Cau en els vuitens per penals

La Penya Esplugues va ser eliminada en els vuitens de final de la copa femenina en el llançament de penals pel Leganés. El conjunt català va fer un gran partit en aquesta eliminatòria a enfrontament únic, i va acabar el temps reglamentari amb un empat a tres gols. Ningú va marcar en la pròrroga i en els penals el Penya Esplugues en va marcar dos i el conjunt madrileny, tres i es va classificar per als quarts. El partit va ser molt disputat i intens, sobretot en la primera meitat. El Leganés es va avançar tres vegades en el marcador i en les tres el Penya Esplugues va empatar. Amb el 3-3 es va arribar al descans. COPA ATP