Waterpolo

Bernat Sanahuja i Adrià Delgado, convocats per a l’europeu

Waterpolo. Els jugadors del CN Terrassa i del CN Barcelona són les novetats en la llista de David Martín. Respecte la selecció subcampiona mundial es queden fora de la selecció Sergi Cabanas i Alberto Barroso

El jove capità del CN Terrassa Bernat Sanahuja i el golejador del CN Barcelona Adrià Delgado són les principals novetats de la convocatòria de David Martín amb vista a l’europeu de Budapest, en què la competició masculina comença dimarts vinent. El tècnic barceloní ha apostat pel bloc que va assolir el subcampionat del món a Gwangju amb aquestes dues incorporacions en el lloc de Sergi Cabanas (CN Sabadell) i Alberto Barroso (CN Terrassa), que aquest cop s’han quedat fora dels tretze escollits. Així, hi haurà fins a set catalans a Budapest. A més dels esmentats repeteixen en la selecció els jugadors de l’Atlètic Barceloneta Álvaro Granados, Marc Larumbe, Dani López Pinedo, Blai Mallarach i Roger Tahull. Els altres convocats, tots de clubs catalans, són: Alejandro Bustos, Miguel de Toro, Fran Fernández, Alberto Munárriz i Felipe Perrone, de l’Atlètic Barceloneta, i el porter del CN Sabadell Eduardo Lorrio.

La selecció espanyola, formada per setze jugadors, ha acabat avui una estada preparatòria a Berlín. Els tretze escollits volaran diumenge a Budapest i dimarts debutaran en l’europeu contra Malta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)