La selecció espanyola inicia l’europeu amb una golejada (6-15)

Waterpolo. França no es rival pel conjunt estatal que al descans ja domina per 1-6

La selecció espanyola ha iniciat l’europeu femení de Budapest amb una golejada per 6-15 contra França. El combinat estatal, amb dotze de les tretze jugadores catalanes, no ha tingut cap problema per superar a un conjunt francès al que ja dominava per 1-6 al descans. Les jugadores de Miki Oca s’han avançat amb un 0-3 en els primers minuts i al descans han aconseguit una avantatge de cinc gols (1-6). En el tercer període han incrementat la seva avantatge amb tres gols més i el marcador ha mostrat un clar 2-10. En els darrers vuit minuts el conjunt estatal s’ha relaxat una mica i les franceses han aconseguit un parcial més ajustat de 4-5 pel resultat final de 6-15. Anni Espar ha sigut la màxima golejadora de l’equip amb quatre gols. Demà Espanya s’enfrontarà a una rival més complicat, Itàlia.