Rugbi

La Santboiana venç un rival molt directe per 43-15

Rugbi. El Barça és derrotat al camp d’El Salvador (41-19) en la segona meitat

La UE Santboiana va aconseguir una important victòria contra un rival molt directe, l’Independiente per 43-15 en la represa de la divisió d’honor després de l’aturada per Nadal. El Barça, per la seva part, va caure al camp d’El Salvador, el tercer, per 41-19, després de ser superat en la segona meitat.

Els de Sant Boi es van avançar en la primera meitat i van arribar al descans amb un 17-8, però el resultat es va ajustar (17-15) en els primers minuts del segon temps. A partir d’aquí, la Santboiana va fer un joc de gran nivell i va superar totalment el rival, que és el que és darrere seu en la classificació. Els de Sant Boi van fer un total de set assajos, destacant Fred Dorrough i Lluís Vallès, amb dos cada un.

El Barça va fer un bon partit en la primera meitat, 19-14 en el descans, i en el minut 46 va empatar el partit (19-19). El Salvador, el tercer classificat, no va voler deixar cap possibilitat a la sorpresa i va començar a anotar –va fer set assajos durant el partit–, i es va emportar una clara victòria.