Ciclisme

La Volta anuncia el seu recorregut definitiu

Ciclisme. La contrarellotge individual del Pla de l’Estany, situada el segon dia de la prova, és la gran novetat d’una cita que arribarà aquest any a l’edició número cent

La Volta a Catalunya ja té definides les set etapes que conformaran l’edició 100 de la prova, que se celebrarà entre els propers 23 i 29 de març de 2020. Després que en les últimes setmanes s’hagin anat anunciant bona part dels acords amb els municipis que acolliran una sortida o arribada, l’organització va donar a conèixer ahir l’ordre exacte de les etapes de la ronda catalana, que tornarà a presentar un recorregut que combina etapes de muntanya, etapes propícies per a escapades o arribades a l’esprint i per primer cop en moltes temporades una contrarellotge individual que tindrà lloc al Pla de l’Estany (21 km) i que serà absolutament determinant per a la classificació general.

El proper dia 6 de febrer tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona, a les set de la tarda, la presentació oficial de 100a edició, on es faran públics tots els detalls de quilometratge, ports puntuables, particularitats del recorregut i moltes sorpreses més. Les diferents etapes ja confirmades són, per aquest ordre, Calella-Calella, Banyoles-Banyoles (contrarellotge individual), Canal Olímpic-Vallter 2000, Ripoll-Port Ainé, La Pobla de Segur-Manresa, Tarragona-Mataró i Barcelona-Barcelona. La presència de la contrarellotge abans de l’arribada dels Pirineus obligarà a molts corredors a canviar d’estratègia en els Pirineus, sobretot els que hagin perdut temps i això farà les escalades als grans ports molt més atractives. L’arribada a Barcelona mantindrà el mateix perfil d’aquests últims anys amb l’arribada a Montjuïc, que tot i que no ha estat decisiva les últimes temporades ha viscut moments de gran emoció per la poca diferència entre els favorits.

LES ETAPES
1a Calella-Calella 23/3/2020 2n Pla de l’Estany (Banyoles-Banyoles) (CRI) 24/3/2020 3r Canal Olímpic de Catalunya-Vallter 2000 25/3/2020 4t Ripoll-Port Ainé (Pallars Sobirà) 26/3/2020 5è La Pobla de Segur-Manresa 27/3/2020 6è Tarragona-Mataró 28/3/2020 7è Barcelona-Barcelona 29/3/2020
Patrocini

Egan Bernal apunta a la Volta

L’últim vencedor del Tour, el jove colombià de l’Ineos Egan Bernal, té molts números per ser el líder del seu equip en la Volta a Catalunya del 2020 segons apunten alguns mitjans que descarten que l’escalador aposti per fer el Giro i també el Tour en pocs mesos de diferència. Bernal, que va ser tercer a la Volta de l’any passat, ja va córrer la Volta del 2019, on va patir una caiguda, i en els dos casos la prova li va servir per arribar al Tour en un gran moment de forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)