Ciclisme

Alejandro Valverde i Marc Soler també seran a la Volta

Ciclisme. El murcià i el vilanoví s’afegeixen a la nòmina d’estrelles que han confirmat la seva presència com Nairo Quintana, Warren Barguil o el vencedor del 2019 Miguel Ángel López

El Movistar Team ha confirmat a l’organització de la Volta Catalunya que Alejandro Valverde i Marc Soler seran a l’edició del centenari, del 23 al 29 de març. El murcià té en el seu extens palmarès tres triomfs en la cursa catalana mentre el vilanoví va pujar al podi de la general el 2017.

El corredors del Movistar s’afegeixen d’aquesta manera a la nòmina d’estrelles que han confirmat la seva presència com Nairo Quintana, Warren Barguil o el vencedor del 2019 Miguel Ángel López.

La Volta ha confirmat aquesta setmana l’ordre de les seves etapes, la principal novetat de les quals és la contrarellotge individual a Banyoles. Les etapes són: Calella-Calella, Banyoles-Banyoles (CRI), Canal Olímpic-Vallter 2000, Ripoll-Port Ainé, La Pobla de Segur-Manresa, Tarragona-Mataró i Barcelona-Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)